Zuzana Smatanová zaspieva na lodi Bohemia najväčšie hity

  • Dátum: 28.07.2020 / 04:42
imrich.mako@vranovske.sk
Autor

Projekt Bohemia spieva vypredáva. NocadeňGladiator odohrali fantastické koncerty v úžasnej atmosfére. Vo štvrtok bude patriť výletná loď na Domaši Zuzane Smatanovej.

Zuzana Smatanová mala raketový vstup na slovenskú pop rockovú scénu. Jej skladba „Tam, kde sa neumiera“ sa stala okamžite obrovským hitom. Svojmu talentu neostala nič dlžná ani v ďalších rokoch. Jej muzikantský cit znie nezameniteľným spôsobom z každého zo šiestich štúdiových albumov, na ktorých ostáva verná úprimnosti, ale aj melanchólii, no tiež dokáže komunikovať s publikom a fanúšikmi s priamou energiou.

Speváčka, ktorá hra na gitare, klavíry, priečnej flaute, ústnej harmonike a bicích, je držiteľkou množstva ocenení, vrátane šiestich Zlatých slávikov, troch Aurelov, či Ceny SOZAGrand Prix Radio.

Zuzana Smatanová vystúpi na lodi Bohemia vo štvrtok – 30. júla 2020. Koncert sa začína 18.30 hod. Vstupenky si môžete zakúpiť na maxiticket.sk.

* V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.

* Kapacita je obmedzená pre 100 ľudí.

* Počas koncertu bude v plnej prevádzke bufet a bar priamo na lodi.

Akékoľvek kopírovanie obsahu bez vedomia redakcie je zakázané!